Privacyverklaring

Duo Installatie Zuid gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Hieronder leggen we kort uit welke informatie DIZ ontvangt als je deze website bezoekt en welke stappen we nemen om je informatie te beschermen.

Persoonsgegevens

Duo Installatie Zuid ontvangt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van de website of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Dit gaat om je naam, e-mailadres, telefoonnummer en IP-adres.

• Naam
• E-mailadres
• Telefoonnummer
• IP-adres

Verzamelde persoonsgegevens worden gebruikt om contact op te nemen wanneer dit nodig is. Bijvoorbeeld wanneer een leerling zich heeft ingeschreven voor een opleiding bij DIZ.

Duo Installatie Zuid heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. DIZ kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens van kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via l.schurgers@home.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Bescherming

Duo Installatie Zuid neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Daarom is DIZ enkel te bezoeken via een HTTPS-link, een beveiligde versie van het standaard HTTP. Dit voorkomt dat informatie die jij invoert in velden op mijn website in verkeerde handen kan terechtkomen.

Inzien, corrigeren of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid indien Duo Installatie Zuid over digitale persoonsgegevens beschikt die wij óf met uw toestemming verwerken óf verwerken om een overeenkomst die wij met je hebben gesloten uit te voeren. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de digitale persoonsgegevens die DIZ van je bewaart in een leesbaar computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar l.schurgers@home.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Wij reageren zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op je verzoek.

We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verstrekking aan derden

Duo Installatie Zuid verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluit DIZ een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. DIZ blijf verantwoordelijk voor deze verwerking. Buiten de voorgaande situaties verstrekken we jouw persoonsgegevens alleen aan andere derden met jouw nadrukkelijke toestemming.

Websites van derden

Deze website kan links bevatten naar websites van derden of diensten die niet het eigendom zijn van of worden beheerd door Duo Installatie Zuid. DIZ heeft geen controle over en neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites of diensten van derden. Verder erken je en ga je ermee akkoord dat DIZ niet verantwoordelijk of aansprakelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of diensten die beschikbaar zijn op of via dergelijke websites of diensten. Wij adviseren je om de bepalingen en voorwaarden en het privacybeleid van websites of diensten van derden die je bezoekt te lezen.

Als je nog meer vragen hebt over hoe Duo Installatie Zuid informatie verzamelt, opslaat en gebruikt, stuur dan een mail naar l.schurgers@home.nl

Deze voorwaarden kunnen ten allen tijden worden aangepast.